Norra vätterns pärla

Bryggföreningen

Bastedalens Bryggförening bildades 1996 av båtplatsinnehavarna i hamnen. Hamnen har 120 båtplatser och det är stor efterfrågan på platserna. Hamnen är mycket populär och mycket välbesökt. I från hamnen kommer du i princip rätt ut i Norra Vätterns skärgård, vanligt är att kanotister sätter i sina kanoter här och ger sig ut på färd. Har du din båtplats här kommer du snabbt och lätt ut i norra Vätterns skärgård.

I hamnområdet och dess närhet planeras byggnation de närmaste åren, 13 tomter är till salu just nu, varav 6 stycken är sålda och räknas uppföras inom kort.
Hamnen ägs av P-O och Sonja Persson, Sune och Berit Bosäter. Är du intresserad av båtplats så kontakta P-O Persson
perolov9@telia.com .

Nästa etapp som planeras innebär bebyggelse upp mot Kinaparken och Herrgården, en sista tredje etapp planeras i själva hamnområdet.

Föreningens medlemmar träffas allt som oftast minst två gånger om året. Varje vår och höst har vi städdagar och vi uppmuntrar alla medlemmar att delta!
Utöver det firas här både Valborg, Midsommar och självfallet den sedvanliga kräftskivan. Utöver det blir det ofta helt spontana sammankomster i hamnområdet. Många skämt och glada skratt har ljudit här i dalen!

Ni är alla välkomna att delta!!

Området i hamnen har en mycket intressant historia, här fanns tidigare Harge tegelbruk och sysselsatte många arbetare, tiderna förändras och så gör vi. Däremot är det upp till oss att bevara det "gamla" och det vill vi väldigt gärna göra! Därför kommer vi att berätta mycket om hamnen och omgivningarnas historia. Vi hoppas att ni finner nöje i det!

Här är understundom magiskt vackert!

Båthuset

Båthuset används flitigt av föreningens medlemmar, både för gemensamma festlighet och privata fester. Hyran för medlemmar är 400 kronor, icke medlemmar betalar 800 kronor.

I båthuset finns allt man kan tänka sig att behöva för att ställa till med fest/kalas, här finns porslin, bestick, annat husgeråd, micro, spis o annat som kan behövas. 

Bokning av båthuset sker dels via bokningslista ( sitter utanför på båthuset i ett inglasat fönster ) dels via Per-Olov Persson till vilken betalning sker ( bank/postgiro ). Mot en depositonsavgift av 100 kronor kan du få en nyckel för tilgång till båthuset. Den betalas till P-O efter telefonkontakt.

I anslutning till båthuset finns en relaxavdelning med bastu och bad, direkt ned i sjön.

Självklart städar alla efter sig!

 


Båthuset

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.10 | 05:43

Mitt namn är Kattie Javier, 34 år, jag vill informera er om herrens goda nyheter för att slutligen leda mig till en riktigt och genuin långivare med namnet Mrs

...
04.04 | 14:03

Hej. Jag letar efter en plats till min segelbåt Maxi 77. Har ni någon ledig,?

Med vänlig hälsning

Krister Nordström
0735901937

...
30.03 | 19:30

Hej
Jag har försökt att kontakta PO för att säa upp min båtplats vid 3 tillfällen.
Jag har plats nr 115 . Då jag inte fått något svar fån honom vänder jag mej

...
21.07 | 10:58

Hej vi vill gärna stå i kö för båtplats. Vi har en flipper 600st 3meter bredd
Mvh AnnLouise

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS